Ultimate Personal Trainers

Wij geven blessurepreventie- en revalidatietrainingen aan de hand van uw profiel. Dit profiel wordt vastgesteld of is gebaseerd op een aantal sportspecifieke tests.

Star Excursion Balance Test
De SEBT is een dynamiche balans test. Waarbij een persoon in staat moet zijn lichaamszwaartepunt binnen de grenzen van stabiliteit te houden, bepaald door een basis steunpunt.

Doel van deze test:
– Voorspellen of er een verhoogde kans is op overbelasting of klachten van de van de onderste extreimiteit.
– Informatie over de neuro-musculair control

Weight-bearing lunge test
Met deze test wordt gekeken naar de enkelmobiliteit.

Hop/jump test
De Single Leg Hop Test (SLHT) is een serie tests die met een hoge intensiteit worden uitgevoerd om te bepalen of u klaar bent om terug te keren naar de sport. Deze test wordt vaak gebruikt in de latere fasen van ACL-revalidatie (voorste kruisbandletsel). De soorten hop met één been die we doen om te beoordelen zijn:

Hip rotation and spine flexibilty

Squats test
De Single Leg Squat (SLS) is een test die wordt gebruikt om de dynamische heupcontrole en de functie van de onderste ledematen te beoordelen. Dit is relevant voor elke sport waarbij landen, wenden en keren of rennen aan de orde is.

Upper quarter Y balance test
Deze test is ontwikkeld als een klinische test voor de functie van de bovenste extremiteit. De patiënt zet zichzelf in de push-up positie en reikt in drie verschillende richtingen: mediaal, supero-lateraal en infero-lateraal.

Contact Mat
Doel: Het meten van de Dynamische Kracht
Een sprongmeting kan gezien worden als maat voor het vermogen en kan uitkomst bieden voor het objectief vastleggen van de spronghoogte.
Is tevens een maat voor de explosiviteit.

Photocells
Doel is het meten van snelheid, acceleratiesnelheid,wendbaarheid en reactiesnelheid

Bewegingsanalyse van hardlopers
Biomechanica van het hardlopen.

Personal training
Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij de behandeling en training van onze cliënten. Volgt u onze personal training, dan traint u in onze privé-sportruimte onder het toeziend oog van de personal trainer. In een rustige sfeer kunt u uw aandacht volledig richten op de trainingen, zonder afgeleid te worden. Op basis van uw doelstelling en achtergrond krijgt u begeleiding op maat.

Neem voor Ultimate Personal Trainers contact met ons op.

Praktijk:
Dr. Willem Dreesweg 430a
1188 LE Amstelveen
Telefoon: 020 - 640 63 36
E-mail: info@fysiotherapie-dreesweg.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 - 18.00 uur
zaterdag: alleen op afspraak
zondag: gesloten
©2020 - Fysio Dreesweg