GvG personal soccer training

GvG staat voor Giovanni van Groeningen personal soccer training en is gespecialiseerd in het geven van persoonlijke begeleiding aan voetballers. GvG heeft samengewerkt met profvoetballers als Memphis Depay (Olympique Lyon en Nederlands Elftal) en Jonathan Tah (Bayer Leverkussen en Duits Elftal). Daarnaast werkt GvG met talenten van clubs als Ajax, AZ, FC Utrecht en ADO Den Haag.

Fysiotherapie Dreesweg ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling van de talenten. Bijvoorbeeld door het maken van bewegingsanalyses van het hardlopen. Ook zijn wij aanwezig als paramedische staf.

Meer informatie over GvG personal soccer training

 

Participe Amstelland

Onder begeleiding van Participe Amstelland zijn er bewegingstoestellen geplaatst in de Amstelveense wijk Middenhof. Fysiotherapie Dreesweg gaf hierbij advies en leverde trainingsschema’s om jong en oud in beweging te brengen.

Meer informatie over Participe Amstelland

 

Westeinder Health Studio

Het jonge bedrijf Westeinder Health Studio in Aalsmeer verzorgt o.a. personal training, trainingen voor kleine groepen en bootcamps. Fysiotherapie Dreesweg verzorgt fysio-activiteiten en sportmassages voor de klanten van Westeinder Health Studio.

Meer informatie over Westeinder Health Studio

Neem voor info over onze partners contact op.

Praktijk:
Dr. Willem Dreesweg 430a
1188 LE Amstelveen
Telefoon: 020 - 640 63 36
E-mail: info@fysiotherapie-dreesweg.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 - 18.00 uur
zaterdag: alleen op afspraak
zondag: gesloten
©2020 - Fysio Dreesweg